حضور آقای دکتر شربیانی رئیس کانون وکلای استان در ستاد  انتخابات مرکزی آیت الله رئیسی در شهرستان تبریز
حضور آقای دکتر شربیانی رئیس کانون وکلای استان در ستاد  انتخابات مرکزی آیت الله رئیسی در شهرستان تبریز
امروز افتخار پیدا کرده ایم تا در ستاد انتخاباتی آیت الله رئیسی در شهرستان تبریز در خدمت جناب آقای دکتر شربیانی به عنوان ریاست محترم کانون وکلا باشیم.

بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین. عرض سلام و وقت بخیر داریم به تمامی مخاطبین نشریه بین المللی شش زبانه سهند آذربایجان ، نشریه سراسری نظم گستر سهند و پایگاه خبری تحلیلی چهار زبانه سهند آزادی. عرض کنم خدمت با سعادتتان که امروز افتخار پیدا کرده ایم تا در ستاد انتخاباتی آقای رئیسی در شهرستان تبریز در خدمت جناب آقای دکتر شربیانی به عنوان ریاست محترم کانون وکلا باشیم.

+ با عرض سلام خدمت آقای دکتر.

-بنده هم عرض سلام دارم خدمت تمامی نشریه هایی که نام بردید ، در محضرتان هستم.

+تشکر میکنم از محضرتان آقای دکتر با توجه به اینکه حضرت عالی به عنوان حقوقدان و به عنوان وکیل مدافع ،رئیس کانون وکلا در راستای انتخابات هر پیامی که به هم وطنانمان و بینندگانمان دارید ، بفرمائید.

-اولا حق رای دادن برای مردم ایران یک امتیاز است و دلیلش هم این است که مردم محترم از این امتیاز ها استفاده نمایند. دومین قضیه هم این است که اگر بخواهیم در کل صحبت کنیم در خصوص مسائل کشور ، به نظر من مملکت ما سه مشکل عمده دارد. یکی از آنها بحث تحریم ها است که به هیچ دولتی ربط ندارد ، کشور ما چهل دو سال است که با این مشکل،گریبان گیر است به نظر من هر رئیس جمهوری که با این مورد به انتخابات بیاید ، باید کنار بگذاریم چون این کلا قضیه دیگری است. دو مشکل عمده دیگر هم که یکی از آن ها عدم سوءمدیریت و مشکل اجرای دقیق قوانین است که در حوزه تخصص خودمان میباشد. مشکل سوءمدیریت واقعا اگر بخواهیم در خصوص حجت الاسلام آقای رئیسی صحبت کنیم ، اشرافیات و ارتباطاتی که در این دوره مدیریت دارند ، ما شهادت میدهیم به مدیریت ایشان ، اللخصوص که ما با افرادی ارتباط داریم که به عنوان معاون اورده اند و واقعا معاون ها یکی از یکی بهتر و در طول این دو سالی که آقای رئیسی ریاست قوه قضائیه را احراز کرده اند ، واقعا تغییر و تحولات مثبتی را در قوه قضائیه شاهد بوده ایم اللخصوص در مورد مبارزه با فساد که احتمال میدهیم این مشکل برطرف شود. سومین قضیه که مهمترین قضیه میباشد واقعا چند سالی است که کشور را گریبان گیر کرده ، عدم اجرای صحیح قوانین میباشد. من همیشه عرض می کنم در کشور ما قانون گریزی تبدیل به یک ارزش شده است ، ملت الان این کار را یک ارزش تلقی میکنند که قانون را دور بزنند. این ها هم چند شاخصه دارند که اصلی ترین قضیه شان این است که مدیر هایی بیایند به پای کار ، مخصوصا در دستگاه اجرایی ، که حقوقدان باشند و به مسائل قانونی کاملا مطلع باشند. اگر به تمام کشور های قدرتمند نگاه کنید ، اکثریتی که به مقام های کشوری می آیند و کشور را مدیریت می کنند حقوقدان هستند . آقای رئیسی در این زمینه دوتا تخصص دارند ، که یکی از آن ها حقوقدان بودنشان است و دیگری هم اینکه چهل سال است در زمینه حقوقی فعالیت دارند و این یکی از مهمترین ویژگی های ایشان است که به نظر من میتواند مثمر ثمر باشد تا مملکت ما که گریبان گیر این مشکلات میباشد ، سال هاست که رهایی نمیابیم انشالله با حضور آقای رئیسی البته اگر مردم شریف انتخاب نمایند، این مشکلات حل شود.

+تشکر میکنم. آقای دکتر شربیانی با توجه به اینکه یک مقدار در اجتماعات تلقی میشود که حتما یک اقتصاددان می تواند یک دولت را مدیریت نماید نه اینکه یک حقوقدان و نسبت به این لازمه ها و مطالبی که ارائه داده میشود ، از حضرت عالی خواهشمندم بفرمائید که آیا واقعا میتوان دولت را با تحصیلات حقوقی اداره کرد؟

-عرض کنم به محضرتان ،چون ما همیشه دراین زمینه از منتقدان دنیا مثال میزنیم  من میخواهم در خصوص اینکه حقوقدان یا قتصاددان باید اداره مملکت را بدست بیاورد ، از دنیا مثال بزنم. نمونه  بارز اش  کشور  آمریکا است. شما اقای ترامپ را با آقای اوباما مقایسه کنید. ببنید که دنیارو چگونه اداره میکردند. آقای ترامپ آمد و نظم جهان را بر هم زد . ما تائید نمیکنیم که چه کسی خوب یا بد بود و چگونه مدیریت کرده است ، و چیزی که به نظم جهانی مربوط است شما نگاه می کنید که آیا آقای اوباما کشور آمریکا را درست مدیریت کرده اند که به عنوان یکی از کشور های ابرقدرت است ، یا اقای ترامپ که یک اقتصاددان هستند آمده اند و دنیا را به این وضع انداخته اند. و الان نیز اقای جو بایدن که مستحضر هستید آمده اند .

که هر دو حقوقدان هستند . و مسئولانی که امده اند و رفته اند به بحث برجام و تحریم ها ، بالاخره قرارداد های بین المللی هستند. در آن ها به این راحتی نمیتوانید نظم جهان و قانون هارا زیرپا بگذارید به هر حال قصد نقد از آن ها را نداریم ولی اولویت نگاه آن ها به دنیا براساس منافع اقتصادی میباشد ، ولی نگاه ما حقوقدان ها بر اساس نظم میباشد که نظم و حق و حقوق مردم از بین نرود ،. لذا این مثال ساده جهانی بود که قصد تعریف از هیچ یک از مدیران خودمان را نداشتیم و چندین مثال اینگونه می توان زد که طبیعتا اقتصاددان ها نیز در جاهای خودشان هستند چه در مجلس باشند و چه در وزارتخانه ها ولی یقینا به هر کشور موفقی که نگاه کنید مدیریت های والای آن ها حقوقدانان هستند

+بسیار سپاس گزارم

از شما مخاطبین عزیز کمال تشکر را داریم که با حوصله به این مصاحبه گوش فرا دادید. سالم و سلامت بمانید

با تشکر